Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hugo Borst is favoriete man van glossy JFK

Shownieuws

Hugo Borst is door mannenglossy JFK verkozen tot 'Great Man van 2007'. "Hugo is een man naar ons hart", zo staat in het magazine dat dinsdag verschijnt.

Hugo Borst is door mannenglossy JFK verkozen tot 'Great Man van 2007'. "Hugo is een man naar ons hart", zo staat in het magazine dat dinsdag verschijnt. "Hij is intelligent, hij is erudiet, hij is non-conformistisch, hij is rechtdoorzee, hij is no-nonsense, hij is macho en gevoelig tegelijk."

Borst, analyticus van Studio Voetbal en columnist van Esquire en het AD, werd door het blad samen met 74 andere mannelijke bekende Nederlanders beoordeeld op succes, stijl, doorzettingsvermogen, loyaliteit, ambitie, humor, relativeringsvermogen en persoonlijkheid. Dat Borst zich graag inzet voor goede doelen droeg ook bij aan zijn winst.

De 45-jarige Borst wist onder anderen de presentatoren Matthijs van Nieuwkerk (2) en Patrick Lodiers (3), regisseur Paul Verhoeven (4) en advocaat Jan-Hein Kuijpers (5) achter zich te houden. In de top tien stonden verder nog journalist Joris Luyendijk, mediamagnaat John de Mol, fotograaf en regisseur Anton Corbijn, zanger Dinand Woesthoff en basketballer Francisco Elson.

De prijs die bij de eretitel hoort, een JFK-sculptuur, wordt een dezer dagen aan Borst uitgereikt. Het is volgens het blad, dat sinds vorig jaar bestaat, de bedoeling dat er elk jaar een verkiezing komt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen