Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Alles is liefde' nog steeds oppermachtig

Shownieuws

'Alles is liefde' staat voor de achtste opeenvolgende week bovenaan de Nederlandse box office. De totale opbrengst staat nu op bijna 7,4 miljoen euro.

'Alles is liefde' staat ook deze week op de eerste plaats van de Nederlandse box office. De film van Joram Lürsen prijkt voor de achtste opeenvolgende week boven aan de lijst films met de hoogste omzet. De totale opbrengst van de productie met onder anderen Carice van Houten, Wendy van Dijk en Paul de Leeuw, staat nu op bijna 7,4 miljoen euro.

De kinderfilm 'Waar is het paard van Sinterklaas?' stijgt deze week van de vierde naar de tweede plaats. Daarvan verstoot hij 'Beowulf' met Angelina Jolie, die twee plaatsen zakt. 'American gangster' met Denzel Washington en Russell Crowe behoudt de derde positie in de lijst.

In de Verenigde Staten staat de sprookjesfilm 'Enchanted' nog steeds op de koppositie in de box office, met een omzet van zeventien miljoen euro in het afgelopen weekeinde. De kerstfilm 'This Christmas' staat op de tweede plaats, 'Beowulf' staat derde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen