Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bearforce1 met Gerard Joling in Ahoy

Shownieuws

De homoband Bearforce1 treedt op 27 en 28 december op tijdens de 'Stout & Nieuw'-concerten van Gerard Joling. Ook Edwin Evers en zijn band zijn van de partij.

De homoband Bearforce1 treedt op 27 en 28 december op tijdens de 'Stout & Nieuw'-concerten van Gerard Joling in Ahoy. Dat heeft de manager van Joling maandag bevestigd. Waarschijnlijk brengt Bearforce 1 dan de nieuwe single 'Christmas is here' ten gehore.

Eerder werd al bekendgemaakt dat 'So you wanna be a popstar'-finalisten Maaike en Tessa het podium betreden tijdens de concerten, waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn. Ook André Hazes junior, die onlangs een grote hit scoorde met het nummer 'Bedankt, mijn vriend', is eind december van de partij. De aanwezigheid van Edwin Evers en zijn band moet het feest compleet maken.

De concerten in Rotterdam moeten een grootse aangelegenheid worden met veel dans en spektakel, en een speciaal aangelegde ijsbaan. Joling wil met de twee 'Stout & Nieuw'-concerten zijn jarenlange succes vieren. "Het is tijd voor een hysterisch feestje", schrijft Joling op zijn website. "Dat wil ik vieren met de mensen die mij in al die jaren door dik en dun hebben gesteund."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen