Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Uitmarkt opnieuw in Oostelijk Havengebied

Shownieuws

De Uitmarkt strijkt volgend jaar opnieuw neer in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam. De locatie is zeer goed bevallen bij publiek en deelnemers.

De Uitmarkt strijkt volgend jaar opnieuw neer in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam. Dat heeft organisator Het Amsterdams Uitburo maandag bekendgemaakt.

Normaal gesproken vindt het culturele evenement elk jaar plaats op een andere locatie, maar door de vele positieve reacties van het publiek en de deelnemende instellingen is besloten de opening van het culturele seizoen nogmaals in het Oostelijk Havengebied te laten plaatsvinden.

De Uitmarkt, die voorheen steeds in de binnenstad plaatsvond, werd dit jaar bezocht door naar schatting een half miljoen mensen, net zo veel als in voorgaande jaren. Daarmee zag de organisatie aangetoond dat de bezoekers het festival gericht hebben opgezocht en de Uitmarkt zijn gevolgd naar de nieuwe locatie.

De Uitmarkt stelt zich ten doel culturele evenementen onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Traditiegetrouw vindt het evenement plaats in het laatste weekeinde van augustus.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen