Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Evita'-ster krijgt eigen column

Shownieuws

Brigitte Heitzer, de hoofdrolspeelster van de musical 'Evita', wordt columniste voor glamourmagazine Glossy. Ze gaat schrijven over alles rondom de productie.

Brigitte Heitzer, de hoofdrolspeelster van de musical 'Evita', wordt columniste voor glamourmagazine Glossy. Vanaf volgende week vertelt de winnares van het tv-programma Op zoek naar Evita in het blad over haar belevenissen rondom de musical, die op 16 december in Rotterdam in première gaat.

In haar eerste column onthult de 28-jarige Limburgse onder meer dat modeontwerper Percy Irausquin speciaal voor de première een jurk gaat ontwerpen. "Ik ben wel héél trots dat hij dit speciaal voor mij gaat doen", schrijft Brigitte. "Straks schrijd ik in een echte Percy de trappen van het Nieuwe Luxor af."

Het leven van de musicalster is drastisch veranderd sinds haar overwinning van eind oktober. Brigitte kan nauwelijks wennen aan alle media-aandacht rond haar persoon. "Alles wat ik doe staat ineens in de schijnwerpers. Er is zoveel interesse in mij. Echt vreemd", vertelt ze in een interview in hetzelfde blad. "In de liveshows was ineens interesse in de kleur oorbellen die ik droeg. Tja, dan ben ik echt dat meisje van de boerderij, dan sta ik raar te kijken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen