Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Alles is liefde' van troon gestoten

Shownieuws

'Alles is liefde' is verstoten van de eerste plek in de box office, waar de film acht weken prijkte. De fantasy-thriller 'The golden compass' staat nu op één.

'Alles is liefde' is verstoten van de eerste plek in de Nederlandse box office, waar de film acht weken onafgebroken prijkte. De fantasy-thriller 'The golden compass' verwijst de film met Carice van Houten en Paul de Leeuw deze week naar de tweede plek.

'The golden compass' van regisseur Chris Weitz gaat over een jong meisje dat haar beste vriend in een ander universum moet redden van een organisatie die experimenten uitvoert op kinderen. Met Daniel Craig en Nicole Kidman in de hoofdrollen is het geen verrassing dat het publiek voor de productie warmloopt.

'Alles is liefde' verwelkomde vrijdag de miljoenste bezoeker, waarmee de film de status van diamanten film heeft bereikt. Sinds de première van de film in oktober is nu bijna acht miljoen euro in het laatje gebracht.

Ook de populariteit van andere Nederlandse films is tanend. 'De scheepsjongens van Bontekoe' zakt van zes naar zeven in de ranglijst van films met de hoogste omzet. 'Kapitein Rob en het geheim van professor Lupardi' zakt van elf naar twaalf en 'Waar is het paard van Sinterklaas?' maakt een vrije val van plek twee naar veertien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen