Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spetterende eerste show Spice Girls in Canada

Shownieuws

De Spice Girls trapten hun comebacktournee in het Canadese Vancouver zondag af met het nummer 'Spice up your life'. De show was een groot succes.

(Novum/AP) - De Spice Girls trapten hun comebacktournee in het Canadese Vancouver zondag af met het nummer 'Spice up your life', een Spice Girls-nummer pur sang. Het openingsconcert van de Britse meidengroep was een gigantisch dansfeest, met vijftienduizend fans die vrijwel allemaal in de ene hand een camera hielden om foto's te maken en met de andere hand een lichtgevend stokje in de lucht hielden.

Het was voor het eerst sinds 1999 dat de Spice Girls weer optraden in de originele bezetting. De meeste leden van de meidengroep bleven de afgelopen jaren echter voer voor de roddelpers. Gewichtproblemen, ontrouwe echtgenoten en hun eigen avonturen in de liefde hielden de Spice Girls volop in de schijnwerpers.

Zondag betraden Sporty, Scary, Ginger, Baby en Posh het podium gehuld in goud- en bronskleurige outfits van ontwerper Robert Cavalli. Victoria Beckham schitterde het meest, met haar bronzen topje en glimmende gouden legging. Geri Halliwell was degene die de meeste huid bloot liet in haar minirokje en top met diep decolleté.

Enkele uren voor de Spice Girls op moesten, kregen ze ieder een armbandje van David Beckham, de man van Posh Spice. Dat diende als symbool voor hun comeback. De beroemde voetballer was eerder die dag in Vancouver aangekomen om zijn vrouw te kunnen zien optreden.

Dinsdag staan de Spice Girls in San Jose in Californië, en woensdag in Los Angeles, waarna de reünietour hen verder de wereld over leidt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen