Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vancouver maakt zich op voor Spice Girls-concert

Shownieuws

Canadese fans van de Spice Girls maken zich op voor de aftrap van de reünietournee, zondagavond in Vancouver. De dames zijn sinds vrijdag in de stad.

Canadese fans van de Spice Girls maken zich op voor de aftrap van de reünietournee van de Britse meidengroep, zondagavond in Vancouver. Scary, Sporty, Posh, Ginger en Baby Spice, die sinds vrijdag in de stad zijn, hebben de afgelopen drie weken onafgebroken gerepeteerd voor de wereldtournee.

Veel inwoners van de Canadese stad lijken zich dit weekeinde bezig te hebben gehouden met het spotten van de vijf Britse popsterren. Zo zijn Emma Bunton en haar vriend Jade Jones volgens de Canadese tv-zender CTV gezien in de plaatselijke Gucci-winkel.

Een fan van Posh -of Victoria Beckham- vertelde CTV dat een vriend haar zag lopen in een chique winkelstraat van Vancouver. "We lieten de soep vallen en gingen erop af", vertelt de fan, die helaas te laat kwam om een glimp op te vangen van haar idool.

Het ziet ernaar uit dat David Beckham aanwezig is bij de start van de tournee van zijn vrouw. De voetballer van LA Galaxy moest een wedstrijd spelen in Nieuw-Zeeland, maar zou met een privévliegtuig naar Canada vliegen.

Eerder liet Posh weten dat haar man en haar zoons Brooklyn (8), Romeo (5) en Cruz (2) niet kunnen wachten tot ze hun moeders optredens kunnen bewonderen. "Mijn jongens zijn zo enthousiast over de toer", jubelde de zangeres op de website van de band. "Ze kunnen niet wachten en ik kijk er naar uit dat ze me op het podium kunnen zien."

Ook de spruit van Emma Bunton, de bijna vier maanden oude Beau, kan al genieten van de muziek van zijn moeder. "We hebben oordopjes voor hem gekocht zodat hij de repetities kan bijwonen", vertelde ze op haar website. "Toen hij 'Wannabe' hoorde begon hij te dansen door met zijn kleine beentjes te schoppen! Hij is zo schattig."

Bluebell, het achttien maanden oude dochtertje van Geri Halliwell, is niet aanwezig bij het concert. Het meisje heeft waterpokken. Halliwell vertelde eerder deze week in een Britse tv-show dat haar dochtertje werd aangestoken door Cruz Beckham.

De Spice Girls scoorden in de jaren negentig vele hits, waaronder 'Wannabe' en 'Two become one'. De Britse meiden verkochten wereldwijd meer dan 55 miljoen albums.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen