Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears viert 26e verjaardag

Shownieuws

Britney Spears viert zondag haar 26e verjaardag. Het is nog onduidelijk wat de losgeslagen popzangeres van plan is op deze feestelijke dag.

Britney Spears viert zondag haar 26e verjaardag. Het is nog onduidelijk wat de losgeslagen popzangeres van plan is op deze feestelijke dag.

De zangeres was zaterdagavond op een feestje in Los Angeles, waar ook collega-blondines Sharon Stone en Paris Hilton acte de présence gaven. Spears, die gekleed was in een kort zwart jurkje, nam haar nichtje en vriendin Ali Simms en vriend Sam Lufti mee naar het partijtje.

Haar 26e levensjaar was een moeilijk jaar voor Britney. Nadat de scheiding van Kevin Federline begin dit jaar officieel werd, stortte Brit zich vol overgave in het uitgaansleven. Ze struinde alle feestjes af en werd meermaals zonder ondergoed gefotografeerd.

Het aftakelingsproces van het eens zo brandschone zangeresje bereikte een dieptepunt toen Britney in een opwelling haar hoofd kaalschoor. Het verblijf in een afkickkliniek vanwege drugs- en drankverslavingen dat daarop volgde werd voortijdig afgebroken.

Spears, die nog steeds zou kampen met verslavingen, wordt vrijwel permanent achtervolgd door hordes paparazzi als zij door de straten van Los Angeles rijdt. In alle chaos is ze al drie keer over een voet gereden: twee keer over die van een paparazzo en één keer over die van een politieagent.

Na haar dramatische optreden in september bij de MTV Video Music Awards was verdere hoon en medelijden haar deel. Toen Spears dit najaar ook nog de voogdij over haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1) verloor, leek het leven van de miljonaire helemaal in duigen te zijn gevallen.

Toch zijn er lichtpuntjes in het turbulente leven van de blondine. Zo bepaalde een rechter vorige week dat de twee jongetjes eerste kerstdag bij hun moeder mogen doorbrengen. Haar nieuwe album 'Blackout' bereikte de hoogste positie in de Amerikaanse hitlijsten. Momenteel werkt ze aan de videoclip van de opvolger van de single 'Gimme more', die 'Piece of me' heet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen