Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Winnares talentenjacht dolblij met rol in GTST

Shownieuws

Kee Huidekoper is dolblij met haar rol in GTST. "Ik heb er heel veel zin in", vertelt ze. Kee kijkt vooral uit naar de samenwerking met de oudere garde.

Kee Huidekoper is dolblij met haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. "Ik heb er heel veel zin in", vertelt de nieuwbakken actrice aan Novum Nieuws. Kee kijkt vooral uit naar de samenwerking met de acteurs en actrices die al jaren meedraaien op de set van de populaire soapserie. "Ik denk dat ik van hen veel kan leren."

De 26-jarige brunette werd vrijdagavond uitgeroepen tot winnares van de talentenjacht Ik Wil In GTST. "Ik heb heel leuke reacties gehad van vrienden en familieleden", zegt Kee. "Ze hebben allemaal op me gestemd en dat was ook nodig, want het schijnt dat ik 23 stemmen meer had dan degene die als tweede eindigde."

De Amsterdamse vertrekt zondagochtend voor drie weken naar Argentinië. "Als ik terugkom, moet ik de producent bellen en dan hoor ik pas hoe het verder gaat", vertelt Kee, die nog geen idee heeft hoe haar personage eruit komt te zien. "Ik ben in ieder geval drie weken te zien. Als het bevalt, zou het een langere periode kunnen worden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen