Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Menno Köhler voorziet komkommer van condoom

Shownieuws

Menno Köhler heeft op Wereld Aids Dag een knap staaltje seksuele voorlichting weggegeven. De presentator rolde met zijn mond een condoom over een komkommer.

Menno Köhler heeft zaterdag in een warenhuis in Amsterdam een knap staaltje seksuele voorlichting ten beste gegeven. In het kader van Wereld Aids Dag rolde de presentator met zijn mond een condoom over een flinke komkommer.

De voormalige presentator van het programma 6pack was een van de tientallen BN'ers die in de Bijenkorf zogenoemde ArtBags aan de man brachten. BNN-presentatrice Nicolette Kluijver, die haar tv-carrière eveneens bij 6pack begon, verraste hem met een mand vol penisvormige groenten als prei, winterpeen, rettich en komkommer.

De ArtBags, een initiatief van de stichting Stop Aids Now!, vonden ook dit jaar gretig aftrek bij het winkelend publiek. De aanwezige BN'ers, onder wie Henkjan Smits, Bridget Maasland, Tooske Ragas en Inge Ipenburg, deden hun best om de tassen aan de man te brengen.

De Artbags werden dit jaar ontworpen door modeontwerper Percy Irausquin, kunstenares Yvonne Zomerdijk en ontwerper Marcel Wanders. De tas kost vijf euro. De volledige opbrengst gaat naar Stop Aids Now!

[Novum]

Gerelateerde Artikelen