Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baby Spice heeft blaren op voeten

Shownieuws

Emma Bunton oefent zo hard op haar danspasjes dat de blaren op haar voeten staan. "Op dit moment oefen ik op hoge hakken en ik heb ontzettend pijnlijke blaren".

Emma Bunton oefent zo hard op haar danspasjes dat de blaren op haar voeten staan. "Op dit moment oefen ik op hoge hakken en ik heb ontzettend pijnlijke blaren", schrijft Baby Spice op haar website. "Maar jullie zijn het waard", voegt ze haar fans toe. Samen met de andere vier Spice Girls toert de blondine vanaf zondag over de hele wereld.

Om helemaal voorbereid te zijn op het eerste concert van de reünietoer in Vancouver oefenen de Spice Girls al weken aan één stuk door. "Onze enige vrije dag tot nu toe was Thanksgiving", stelt de 31-jarige zangeres. "We hebben een fantastische dag doorgebracht in het huis van Victoria met heel veel heerlijk eten en wijn".

Ook haar zoontje Beau, dat op 10 augustus werd geboren, heeft het naar zijn zin in Los Angeles, waar de repetities plaatsvinden. "Hij gedraagt zich voorbeeldig", jubelt Bunton. "We hebben oordopjes voor hem gekocht zodat hij de repetities kan bijwonen. Toen hij 'Wannabe' hoorde begon hij te dansen door met zijn kleine beentjes te schoppen! Hij is zo schattig."

Vanaf zondag toert de Britse girlband langs steden als Las Vegas, Chicago, Madrid, Kaapstad en Buenos Aires.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen