Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe meidengroep Red Envie compleet

Shownieuws

De nieuwe Nederlandse meidengroep Red Envie is compleet. De leden zijn Angela Esajas, Nienke Disco, Aemilia Brok en Kel. De eerste single komt in februari uit.

De laatste twee leden van een nieuwe Nederlandse meidenband zijn bekend. Het was al bekend dat Tros-presentatrice Angela Esajas en 100% NL-dj Nienke Disco gaan zingen in de band, maar na maanden van audities zijn het Aemilia Brok en Kel die zich bij de groep mogen aansluiten. Dat meldt platenmaatschappij Diesel Joy Records. Ook de naam van de groep is bekend: Red Envie.

De meidenband gaat Engelstalige popmuziek maken. In januari gaat de groep naar het buitenland om aan het groepsgevoel te werken. De eerste single, die 'The night' gaat heten, moet dan op 1 februari uitkomen. Ook staat er een grote releaseparty gepland om Red Envie aan het Nederlandse publiek voor te stellen.

Platenbons Jerry Anholt laat weten de meiden niet te hebben geselecteerd op uiterlijk en uitstraling. Hij wilde alleen meisjes die en een goede uitstraling hebben én over uitzonderlijke zang- en danskwaliteiten beschikken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen