Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Take That te braaf voor groupies

Shownieuws

Take That is niet meer in voor groupies. Toen een fan de hotelkamer van een van de bandleden probeerde binnen te dringen, werd de beveiliging ingeschakeld.

De mannen van Take That hechten tegenwoordig meer waarde aan hun schoonheidslaapje dan aan het delen van hun bed met een groupie. Toen een jonge fan dit weekeinde probeerde binnen te dringen in de hotelkamer van een van de leden, werd zonder pardon de beveiliging ingeschakeld. Dat meldt de Britse krant The Mirror.

De bewuste fan, die begin 20 zou zijn geweest, behoort tot een groepje fanatiekelingen die de band gedurende de hele Europese tournee zou zijn achterna gereisd. Na een optreden in Londen, wist het groepje de jongens opnieuw te vinden in een hotelbar.

De leden van Take That zijn inmiddels ruimschoots de 30 gepasseerd en hebben bij elkaar vijf kinderen. Gary Barlow, getrouwd en vader van twee kinderen, was dan ook al naar bed toen de meisjes de bar binnenkwamen. Mark Owen daarentegen, vader van een zoontje, liep net naar buiten om een sigaretje te roken. De fan zag haar kans vrij en ging hem achterna. Vervolgens stapte ze met hem in de lift en probeerde ze zijn kamer binnen te dringen.

Volgens een manager van het hotel is het opstootje gesust door de tourmanagers van de band. Een bevriende bron van de groep zegt dat de bandleden wel wat beters te doen hebben na een optreden. Uitrusten bijvoorbeeld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen