Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jack Nicholson heeft misschien wel 9000 kinderen

Shownieuws

Als er op de wereld negenduizend kinderen rondlopen van Jack Nicholson, dan zou het de acteur niets verbazen. Hij staat bekend als vrouwenverslinder.

Als er op de wereld negenduizend kinderen rondlopen van wie Jack Nicholson de vader is, dan zou het de acteur niets verbazen. "Dat zou zomaar eens kunnen", zegt de beroemde vrouwenversierder in The Sun. "Ik heb zo'n wild leven geleid."

De 70-jarige acteur heeft in elk geval erkend dat hij kroost heeft verwekt bij vier verschillende vrouwen. In totaal heeft hij vijf kinderen. Het gaat om één kind uit zijn eerste en enige huwelijk, één met actrice Susan Anspach en één met het Deense topmodel Winnie Hollman. De zeventien jaar oude relatie die hij had met actrice Angelica Houston liep op de klippen toen bleek dat Jack een andere vrouw had bezwangerd. Later kreeg hij met deze Rebecca Boussard nog een baby.

Het Amerikaanse blad Rolling Stone gaf Nicholson, beroemd om zijn opvallende grijns, ooit de bijnaam 'de grote versierder'. Hij speelde in films als 'One flew over the cuckoo's nest', 'Batman' en 'The departed'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen