Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook Ashlee Simpson in zee met Timbaland

Shownieuws

Ook het nieuwe album van Ashlee Simpson, het zusje van Jessica, is bijna in zijn geheel geproduceerd door Timbaland. De nog titelloze plaat komt in maart uit.

Ook het nieuwe album van Ashlee Simpson is bijna in zijn geheel geproduceerd door Timbaland. Dat meldt het muziekblad Billboard.

De producer staat garant voor succes, zoals eerder bleek bij Nelly Furtado, Justin Timberlake en The Pussycat Dolls. Naar verluidt vraagt Timbaland voor elk door hem geproduceerd nummer een miljoen dollar. Ook Madonna schakelde hem in voor haar nieuwe plaat.

De 23-jarige Ashlee is het jongere en wildere zusje van zangeres Jessica Simpson. Vooralsnog wist ze met haar albums niet internationaal door te breken. Wel werd haar realityshow op MTV ook buiten de VS uitgezonden. Ook is ze bekend om haar zeer geslaagde neuscorrectie, haar eetstoornis en een playback-blooper in Saturday Night Live.

Het vooralsnog titelloze nieuwe album van Ashlee komt in maart uit. De eerste single, 'Out of my head (ay ya ya)', is vanaf dinsdag verkrijgbaar via iTunes. Voor het liedje zegt Ashlee zich te hebben laten inspireren door een van haar favoriete kunstenaars, Salvador Dalí. De rest van het album in geïnspireerd door haar liefde voor muziek uit de jaren tachtig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen