Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Happy Days-ster Scott Baio getrouwd

Shownieuws

Scott Baio, bekend uit Happy Days, is getrouwd. De 46-jarige acteur stond bekend als eeuwige vrijgezel, maar heeft zijn jawoord gegeven aan zijn vriendin Renee.

Scott Baio is eindelijk getrouwd. De 46-jarige acteur stond bekend als de eeuwige vrijgezel, maar heeft zaterdag in Los Angeles dan toch het jawoord gegeven aan zijn vriendin Renee Sloan. Dat meldt het Amerikaanse blad People. Baio werd bekend als Chachi, het kleine neefje van The Fonz in de serie Happy Days.

Cameraploegen konden tijdens de huwelijksceremonie niet ontbreken. De realitysoap rondom de acteur, met de nu niet meer zo toepasselijke titel 'Scott Baio is 45...and single', wordt vanaf volgende maand uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

Baio sloeg als vrijgezel veel beroemde seksbommen aan de haak, onder wie Pamela Anderson, Denise Richards en Heather Locklear. Hij ontmoette zijn vriendin eind jaren negentig op een feestje in de Playboy Mansion van Hugh Hefner.

Pakweg twee jaar geleden bloeide er iets moois op tussen de twee. Sloan heeft een dochter van 18 uit een eerdere relatie en beviel onlangs opnieuw van een meisje. De naam van de baby, het eerste kind van Baio, is nog steeds niet naar buiten gebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen