Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kanye West kan bowlingpartijtje niet betalen

Shownieuws

Kanye West heeft een bowlingbaan laten zitten met een half betaalde rekening. De steenrijke rapper had niet genoeg geld bij zich, zo meldt de Daily Mirror.

Kanye West heeft een bowlingbaan in de Engelse stad Brighton laten zitten met een half betaalde rekening. De steenrijke rapper had niet genoeg geld bij zich, zo vertellen medewerkers maandag in de Daily Mirror.

De 30-jarige West besloot zaterdag na een concert zijn entourage te trakteren op een bowling-uitje. Ondanks dat de baan al gesloten was, besloot het bedrijf speciaal voor Kanye en zijn team zijn deuren te openen. Toen vervolgens de rekening op tafel kwam, bleek dat de rapper niet genoeg geld bij zich had. "We hebben hem maar een speciale korting gegeven", vertelt een medewerker.

Kanye West verloor twee weken geleden zijn moeder Donda aan complicaties na een borstverkleining en een buikwandcorrectie. De rapper, die hits scoorde als 'Gold digger' en 'Stronger', zegde zijn concert in Amsterdam af, maar liet optredens in Parijs en Brussel wel doorgaan. Momenteel toert hij door Engeland en Ierland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen