Kies je favoriete radiostation

Dossiers

VanVelzen zingt titelsong 'Zomerhitte'

Shownieuws

VanVelzen zingt de titelsong van de film 'Zomerhitte'. Zijn nummer 'When summer ends' past volgens regisseuse Monique van der Ven heel goed bij de film.

Roel van Velzen, beter bekend onder zijn artiestennaam VanVelzen, neemt de titelsong van de film 'Zomerhitte' voor zijn rekening. Dat heeft Independent Films vrijdag bekendgemaakt. Zijn nummer 'When summer ends' past volgens regisseuse Monique van de Ven heel goed bij de film. "Het nummer heeft alles in zich. Het is een lovestory over twee mensen die elkaar uiteindelijk vinden", laat zij weten.

'Zomerhitte', naar het boekenweekgeschenk van Jan Wolkers uit 2005, is de eerste grote film die Van de Ven regisseert. BNN-presentatrice Sophie Hilbrand en haar vriend Waldemar Torenstra spelen de hoofdrollen in de film, over een fotograaf die op een naaktstrand een jonge vrouw ontmoet. De vrouw heeft een mysterieuze relatie met een oude man. 'Zomerhitte' wordt in het voorjaar verwacht in de bioscoop. Het nummer 'When summer ends' komt half februari op single uit.

Van de Ven brak zelf in 1973 door als actrice met een hoofdrol in de verfilming van Wolkers' 'Turks Fruit'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen