Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe album Anouk komt binnen op één

Shownieuws

Anouk komt met haar nieuwe album 'Who's your momma' binnen op de eerste plaats. De eerste single 'Good god' zakt van de achtste naar de veertiende plek.

Anouk komt maandag met haar nieuwe album 'Who's your momma' binnen op de eerste plaats van de Mega Album Top 100. De eerste single van de plaat, 'Good god', doet het minder goed. Het nummer is in de vierde week van notering gezakt van de achtste naar de veertiende plaats in de Single Top 100.

Ook de tweede en derde plaats van de albumlijst worden bezet door Nederlandse artiesten. Wijlen André Hazes staat met zijn duetalbum 'Samen met Dré' op de tweede plaats. De nieuwe plaat van Acda en de Munnik, 'Nachtmuziek', debuteert op nummer drie.

De Single Top 100 wordt aangevoerd door Rihanna, die met haar nieuwe single 'Don't stop the music' binnenkomt op nummer één. De zangeres scoort daarmee haar eerste nummer 1-hit in Nederland. Nick en Simon, die vorige week uit het niets op één terechtkwamen met 'Pak maar m'n hand', kelderen naar nummer elf.

Op nummer twee staat net als vorige week 'Dan volg je haar benen/Calypso' van Jan Smit, gevolgd door Coole Piet met 'Speelgoeddief'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen