Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Osbournes presenteren Brit Awards

Shownieuws

Ozzy en Sharon Osbourne presenteren op 20 februari The Brit Awards. Het excentrieke koppel is vereerd om het gala aan elkaar te mogen praten.

Ozzy en Sharon Osbourne presenteren op 20 februari The Brit Awards. Dat heeft de organisatie van het muziekfestijn donderdag bekendgemaakt. Het excentrieke koppel vindt het een eer om het gala aan elkaar te mogen praten. "Ozzy en ik zijn al zo vaak gevraagd om awardshows te presenteren, maar deze betekent voor ons het meeste", stelt Sharon in een persverklaring.

De nominaties voor de jaarlijkse 'Brits' worden op 14 januari bekendgemaakt. Wie zullen optreden is nog niet duidelijk. Dit jaar kwamen The Killers en de Arctic Monkeys als grote winnaars uit de bus. Amy Winehouse werd uitgeroepen tot beste vrouwelijke artiest.

Momenteel zijn de Britse Osbournes druk met een grote veiling die ze organiseren voor de Sharon Osbourne Colon Cancer Foundation. Vrijdag en zaterdag gaan in Beverly Hills honderden meubels, kledingstukken en andere spulletjes van de familie Osbourne onder de hamer. Topstuk is de Bentley van Ozzy, die tussen de 100 en 120 duizend euro moet opbrengen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen