Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katie Melua zingt tijdens Top 2000 In Concert

Shownieuws

Katie Melua is één van de artiesten die meedoet aan het jaarlijkse Top 2000 In Concert. De uitzending van dit concert volgt traditioneel op de Radio 2 Top 2000.

Katie Melua is één van de artiesten die meedoet aan het jaarlijkse Top 2000 In Concert van de NPS en Radio 2. De uitzending van dit concert volgt op de Radio 2 Top 2000, die op oudejaarsavond even voor middernacht afsluit met de nummer één van 2007.

De artiesten die optreden tijdens het concert zingen niet alleen het nummer waarmee ze zelf in de jaarlijkse door het publiek gekozen ranglijst staan, ze vertolken ook hun favoriete nummer uit de lijst. Naast Melua maken ook Bløf, René Froger, The Trammps, Jan Keizer, Polle Eduard, Gé Reinders en Anita Meyer acte de présence. Het concert wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk.

Vorig jaar stond de Britse band Queen op nummer één van de Top 2000 met 'Bohemian Rhapsody'. Dit lied stond al jaren op de eerste plek, maar moest in 2005 eenmalig de hoogste notering opgeven voor het nummer 'Avond' van Boudewijn de Groot.

Vrijdag werd ook bekend dat Katie Melua een optreden zal verzorgen tijdens de uitzending van het Junior Eurovisie Songfestival op 8 december in de Rotterdamse Ahoy. De finale van de zangwedstrijd, die wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en Sipke Jan Bousema, zal naar verwachting door een internationaal publiek van dertig miljoen mensen worden bekeken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen