Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mika wil nummer niet aan Boyzone afstaan

Shownieuws

De Britse zanger Mika wil niet dat Boyzone het door hem geschreven nummer 'I gave it all away' uitbrengt. Mika vindt de versie van de boyband te klef.

De Britse zanger Mika wil niet dat Boyzone het door hem geschreven nummer 'I gave it all away' uitbrengt. Boyzone had het liedje opgenomen in het kader van de comeback van de boyband, maar Mika geeft geen toestemming het uit te brengen, meldt The Sun. Mika vindt de Boyzone-versie te klef.

Dat is doodzonde, zegt een woordvoerder van Boyzone, want het nummer klonk als een echte Boyzone-klassieker. Ook is ze ervan overtuigd dat het een nummer 1-hit zou worden, wat ook Mika bepaald geen windeieren gelegd zou hebben.

Een bron uit het Mika-kamp bevestigt in de Britse krant dat de singer/songwriter het nummer had geschreven om uitgebracht te worden door een andere artiest, maar dat Boyzone nu eenmaal niet in zijn straatje past. Hij zou alleen met 'interessantere' artiesten willen werken.

Boyzone, met zanger Ronan Keating als voorman, ging zeven jaar geleden uit elkaar. Onlangs kondigden de bandleden aan weer bij elkaar te komen. Een platencontract is er nog niet, maar wel zijn er al plannen voor een nieuw album en een tournee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen