Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tommy Lee Jones presenteert Nobelprijs-concert

Shownieuws

Tommy Lee Jones is 11 december een van de presentatoren van het Nobel Peace Prize Concert 2007 in Oslo. Er zijn optredens van Alicia Keys en Annie Lennox.

(Novum/AP) - Tommy Lee Jones is 11 december een van de presentatoren van het Nobel Peace Prize Concert 2007 in Oslo. Het concert wordt beschouwd als een van de hoogtepunten van de driedaagse viering rond de uitreiking van de Nobelprijs voor de Vrede. Deze prestigieuze prijs gaat dit jaar naar de voormalige Amerikaanse vicepresident Al Gore en het Intergouvernementele Panel voor Klimaatverandering.

Tijdens de avond zijn er optredens van onder anderen Alicia Keys, Annie Lennox en Melissa Etheridge. De laatste won dit jaar een Oscar voor het liedje 'I need to wake up', dat te horen is in 'An inconvenient truth'. Deze documentaire van Al Gore, over de gevolgen van de klimaatverandering, won eveneens een Oscar.

Tommy Lee Jones, bekend van films als 'The fugitive', 'Natural born killers' en 'Men in black', was kamergenoot van Al Gore tijdens hun studieperiode aan Harvard University. Met wie de 61-jarige acteur het evenement gaat presenteren wordt later bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen