Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Diddy heeft ideale assistent gevonden via YouTube

Shownieuws

Diddy heeft eindelijk zijn ideale assistent gevonden. Via een openbare sollicitatieprocedure op YouTube kwam advocate Heather Thompson als winnares uit de bus.

Rapper Diddy heeft eindelijk zijn ideale assistent gevonden. Via een openbare sollicitatieprocedure op YouTube kwam advocate Heather Thompson als winnares uit de bus. Zij kreeg het goede nieuws dinsdag te horen in de show van Oprah Winfrey. De uitzending stond geheel in het teken van het succes van YouTube.

Diddy had geïnteresseerden in de baan als assistent op de videosite opgeroepen om een filmpje in te sturen waarin ze zichzelf aanprezen. Toen tienduizenden aanmeldingen binnenstroomden, trok Diddy aan de bel. In een nieuw filmpje legde hij uit dat alleen mensen die kunnen lezen, schrijven en rekenen en aan een universiteit gestudeerd hebben kans zouden maken om zijn assistent te worden.

Uiteindelijk bleven er drie kandidaten over, van wie Heather het meest geschikt werd bevonden door de 38-jarige rapmagnaat, die eigenlijk Sean Combs heet. Hij legde uit haar te hebben verkozen omdat er meteen sprake was van een soort chemie. "Dat komt door de manier waarop ze zichzelf uitdrukt. Ze begrijpt wat deze baan inhoudt en heeft een stabiele achtergrond. Het komt gewoon door hoe ze overkomt."

Dinsdag werd tevens bekend dat Diddy niet vervolgd wordt voor de ruzie waarbij hij onlangs een man in het gezicht zou hebben gestompt. De man, met wie de rapper slaags raakte in een New Yorkse nachtclub, heeft zijn aanklacht ingetrokken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen