Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney moet kosten Kevin betalen

Shownieuws

Britney Spears moet een deel van de juridische kosten van haar ex-man Kevin Federline betalen. Dat heeft de rechter beslist. Het gaat om 82,5 duizend euro.

(Novum/AP) - Britney Spears moet een deel van de juridische kosten van haar ex-man Kevin Federline betalen. Dat heeft de rechter beslist. De 25-jarige popzangeres, die met haar ex strijdt om de voogdij van hun twee zoontjes, moet 82,5 duizend euro ophoesten van de ruim 106 duizend euro die Federline tot nu toe kwijt was aan advocaten.

De rechter kwam tot het besluit nadat verschillende factoren in overweging waren genomen. Het grote verschil in inkomen van de twee partijen gaf de uiteindelijke doorslag. Spears verdient ruwweg vijfhonderdduizend euro per maand, een bedrag dat ze voor een groot deel besteedt aan kleding en uitgaan. Federline had aangegeven helemaal geen inkomen te hebben. Volgens de rechter hebben beide partijen recht op juridische bijstand, zelfs als de een dat voor de ander moet betalen.

Federline heeft momenteel de tijdelijke voogdij over zoons Sean Preston (2) en Jayden James (1). Voor zijn kinderen ontvangt hij aan alimentatie ruim tienduizend euro per maand. Daarnaast krijgt hij van Spears bijna veertienduizend euro voor zijn eigen levensonderhoud. Dat bedrag ontvangt hij echter op 15 november voor het laatst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen