Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Akon aangeklaagd door verwonde fan

Shownieuws

Een meisje dat een hersenschudding opliep tijdens een concert van Akon heeft de rapper aangeklaagd. Ze kreeg een jongen die van het podium werd gegooid op zich.

(Novum/AP) - Een meisje dat een hersenschudding opliep tijdens een concert van Akon heeft de rapper aangeklaagd. Abby Rosa raakte gewond toen zij een jongen die van het podium werd gegooid op zich kreeg. Ze heeft nu aanklachten ingediend wegens het in gevaar brengen van de gezondheid van een minderjarige en wegens mishandeling. Akon moet maandag voorkomen.

Het bewuste incident vond 3 juni plaats tijdens een concert van de artiest in Fishkill in de staat New York. Nadat er vanuit het publiek een object werd gegooid naar de 26-jarige rapper, liep een bewaker de menigte in en haalde er een jongen uit die hij naar het podium bracht. Akon nam de 15-jarige fan vervolgens op zijn schouders en gooide hem terug het publiek in, waar hij dus terecht kwam op Abby Rosa. De jongen heeft nooit een klacht ingediend.

Het was niet de eerste keer dat Akon, die in Senegal geboren werd als Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam, in opspraak raakte na een concert. In april ontstond beroering toen hij een 14-jarig meisje aanrandde tijdens een concert. Hij zei niet te hebben geweten dat ze minderjarig was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen