Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eyeworks breidt uit naar Brazilië

Shownieuws

Productiebedrijf Eyeworks opent per 1 januari een vestiging in Brazilië. Het is de twaalfde vestiging van het door Reinout Oerlemans opgerichte bedrijf.

Het Nederlandse productiebedrijf Eyeworks opent per 1 januari een vestiging in Brazilië. Dat heeft het door Reinout Oerlemans opgerichte bedrijf vrijdag bekendgemaakt. Het productiekantoor in Sao Paolo zal worden geleid door Diego Guebel, de CEO van Eyeworks Cuatro Cabezas. Dat is de Argentijnse vestiging van het bedrijf die sinds augustus bestaat.

De nieuwe vestiging heeft de eerste opdracht al binnen. Het komt met de Braziliaanse variant van Caiga Quien Caiga (CQC). Een wekelijks humoristisch nieuwsoverzicht dat als met veel succes door Eyeworks geproduceerd is in Argentinië, Spanje, Chili, Italië, Frankrijk en Israël en zeven keer werd genomineerd voor een Internationale Emmy Award.

Eyeworks, dat in 2001 werd opgericht, ontwikkelt en produceert televisieprogramma's in diverse genres zoals sport, entertainment en fictie. Het productiebedrijf distribueert formats in meer dan vijftig landen en heeft inmiddels vestigingen in twaalf landen, waaronder Australië, Groot-Brittannië, Spanje en Zweden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen