Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Doutzen Kroes siert Pirelli-kalender

Shownieuws

Doutzen Kroes is een van de topmodellen die de nieuwste editie van de fameuze Pirelli-kalender sieren. De Friese schone reisde onlangs af naar Shanghai.

Doutzen Kroes is een van de topmodellen die de nieuwste editie van de fameuze Pirelli-kalender sieren. De Friese schone reisde onlangs af naar Shanghai, waar ze werd gefotografeerd door de beroemde modefotograaf Patrick Demarchelier. Gehuld in een roze korset en met een oosters kapsel kijkt ze zwoel in de camera.

Donderdag werd het jaarlijkse relatiegeschenk van Pirelli gepresenteerd in de Chinese stad, waar de Italiaanse autobandenfabrikant woensdag een grote fabriek opende. Het Australische topmodel Gemma Ward, die eveneens voor de kalender op de foto was gezet, was donderdag aanwezig.

De jaarlijkse kalender is een waar collectors item, omdat hij niet in de winkel te koop is. Half of geheel ontblote fotomodellen en filmsterren sieren van oudsher de pagina's. Vorig jaar wist Pirelli actrices Sophia Loren, Penélope Cruz en Hilary Swank te strikken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen