Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoontjes Pamela Anderson bang voor Hans Klok

Shownieuws

De zoontjes van Pamela Anderson zijn een beetje bang voor Hans Klok. "Ze zijn bang dat hij ze laat verdwijnen", zegt de assistente van de illusionist.

De zoontjes van Pamela Anderson zijn een beetje bang voor Hans Klok. Dat vertelt de blondine, die de illusionist assisteert tijdens zijn show in Las Vegas, in een interview met de Amerikaanse krant USA Today. "Ze zijn bang dat hij ze laat verdwijnen", zegt ze over Brandon (11) en Dylan (9).

De 40-jarige blondine is dol op Klok en hoopt dan ook dat zij hem nog lang kan bijstaan tijdens zijn shows. Volgende week zondag vindt zijn laatste Beauty of Magic-show in het Planet Hollywood Resort & Casino plaats, maar hij hoopt elders in de stad door te kunnen gaan. Pam heeft er vertrouwen in. "Hij wordt de nieuwe favoriete illusionist van Vegas."

Voor zichzelf ziet ze niet meer een enorm lange carrière voor zich. "Nog vijf jaartjes en dan ga ik terug naar Canada", zegt de van oorsprong Canadese seksbom. "Ik heb daar wat land. En tegen die tijd is het tijd om te stoppen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen