Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heather Mills laat zich niet langer de mond snoeren

Shownieuws

Heather Mills wil niet langer zwijgen. Ze heeft de afgelopen week verschillende openhartige interviews gegeven over haar scheiding van Paul McCartney.

Heather Mills wil niet langer zwijgen. Ze heeft de afgelopen week verschillende openhartige interviews gegeven over haar scheiding van Paul McCartney. In het Britse tijdschrift Hello! vertelt ze de vrijheid te willen haar kant van het verhaal te vertellen. "De afgelopen achttien maanden ben ik een slapende vulkaan geweest en nu komen mijn gevoelens er eindelijk allemaal uit", wordt ze geciteerd.

McCartney en Mills liggen sinds mei vorig jaar in een scheiding die breed wordt uitgemeten in de pers. In verschillende interviews vertelde Mills afgelopen week dat ze aanvankelijk geen geld van haar ex wilde, als hij de verantwoordelijkheid voor de scheiding op zich zou nemen en haar zo zou beschermen 'tegen de onvermijdelijke haat die op je afkomt als je van een Beatle scheidt'.

Hij zou beloofd hebben dat te doen. Maar sinds hij die belofte niet nakwam, ruziet ze met hem over de voorwaarden voor de scheiding. "Hij wil me de mond snoeren en hij zal niet instemmen met een officiële scheiding voordat ik mijn mond houd." Mills zegt in het laatste interview verder dat ze haar ex-geliefde ondanks zijn rijkdom maar een krent vindt. Waar ze eerder dus beweerde dat McCartney niet is ingegaan op haar aanbod om 'gratis' van hem te scheiden als hij haar versie van het scheidingsverhaal naar buiten zou brengen.

Terwijl de moeder van zijn 4-jarige dochtertje Beatrice de kranten en televisiestations afloopt met haar verhaal, trekt Paul McCartney zijn eigen plan. De 65-jarige muzikant werd afgelopen weekeinde in de Hamptons bij New York gespot met de Amerikaanse zakenvrouw Nancy Shevell, die getrouwd is met de steenrijke advocaat Bruce Blakeman. Ze zouden lange strandwandelingen hebben gemaakt en ook zoenend zijn gespot.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen