Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Pete Doherty weer aan de drugs'

Shownieuws

Pete Doherty, die naar eigen zeggen enige tijd clean is, is weer aan de drugs. Volgens The Sun blijkt dit uit een filmpje dat na de MTV Awards gemaakt werd.

Pete Doherty, die naar eigen zeggen sinds enige tijd clean is, is weer aan de drugs. Volgens The Sun blijkt dit uit een filmpje, dat door de Britse krant op zijn website is geplaatst. Daarin is te zien hoe Doherty met een naald in zijn mond een shot heroïne klaarmaakt en dat vervolgens in zijn rechterarm injecteert.

The Sun stelt dat het filmpje afgelopen vrijdag gemaakt is, enkele uren na de uitreiking van de MTV Europe Music Awards (EMA's) in München, waar de rocker optrad met zijn band Babyshambles. Dat wordt gebaseerd op het feit dat de 28-jarige Doherty te zien is met een groen polsbandje, dat van de awardshow zou zijn. Ook droeg Doherty dezelfde kleren waarin hij na de EMA's thuis zou zijn gekomen. Tijdens de show vertelde de ex van Kate Moss nog aan een journalist dat hij van drugs af was, hoewel hij het er moeilijk mee had.

Als Doherty echt weer aan de drugs is, hangt hem een tijd in de cel boven het hoofd. Anderhalve week geleden werd de zanger veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf wegens drugsbezit en het rijden zonder verzekering. De rechter veroordeelde hem tot vier maanden voorwaardelijk, met een proeftijd van twee jaar. Enkele tijd geleden werd hij ontslagen uit een afkickkliniek, waar hij anderhalve maand verbleef.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen