Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Meat Loaf zegt ook concert in Ahoy af

Shownieuws

Het concert van Meat Loaf in Ahoy is afgelast als gevolg van een cyste op de stemband van de zanger. Ook de rest van zijn 'Three Bats'-toer gaat niet door.

Het concert van Meat Loaf in Ahoy is afgelast als gevolg van een cyste op de stemband van de zanger. Ook de rest van zijn Europese 'Three Bats'-toer gaat niet door.

De reeds gekochte kaarten voor het concert in Rotterdam, dat 20 november zou plaatsvinden, kunnen tot een maand daarna worden teruggebracht bij de voorverkoopadressen van Ticket Service, zo meldt concertorganisator Mojo.

Meat Loaf laat weten het jammer te vinden niet door te kunnen met de toer. "Ik had er ontzettend veel zin in, maar ik moet doen wat de dokters me hebben opgedragen en me concentreren op het genezingsproces om in 2008 zo sterk mogelijk terug te komen."

Vorige week moest de 60-jarige zanger halverwege een concert in Newcastle stoppen vanwege stemproblemen. Hij vertelde zijn fans toen dat hij wellicht nooit meer zou optreden. "Ik kan niet meer door", zei hij geëmotioneerd. "Dit kan wel eens een van mijn laatste optredens zijn. Ik bedank jullie voor dertig mooie jaren."

Een voortijdig afscheid wordt in de verklaring van Mojo ontkend door Meat Loaf, die maandagavond bij de Classic Rock Awards in Londen nog werd onderscheiden met een prijs voor zijn album 'Bat out of hell'. "Laat ik het maar zeggen voor de geruchtenmachine weer op gang komt: ik kom zeker terug."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen