Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Al Gore schrijft script voor sekssatire

Shownieuws

Kristin Gore, de 30-jarige dochter van Al Gore, heeft een filmscript geschreven over een perverse politicus. Die zal worden gespeeld door Jake Gyllenhaal.

Kristin Gore, de 30-jarige dochter van Al Gore, heeft een filmscript geschreven over een perverse politicus. Die zal worden gespeeld door 'Brokeback mountain'-acteur Jake Gyllenhaal. De rol van oversekste lobbyiste die een politieke carrière ambieert, is voor Jessica Biel. Dat meldt het filmvakblad Hollywood Reporter.

De satire, het eerste grote filmproject van de dochter van de Amerikaanse oud-vicepresident en filmmaker Al Gore, heeft de titel 'Nailed'. Het personage van Biel gaat in de film als gevolg van een bizar ongeluk met een spijker in haar hoofd door het leven. Daardoor heeft ze nogal vreemde seksuele behoeften, waarvan 'viezerik' Gyllenhaal met genoegen misbruik maakt.

Gore, al eerder werkte aan scripts voor films, televisieseries en talkshows, schreef het script samen met David O. Russell, die de film zal regisseren. Wanneer de opnamen van start gaan en de film uitkomt, is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen