Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Julia Roberts wil voor Britney zorgen

Shownieuws

Julia Roberts wil niet nog meer kinderen, maar zou zo Britney Spears in huis nemen om voor haar te zorgen. "Ik wil haar graag in mijn huishouden opnemen."

Julia Roberts wil niet nog meer kinderen. Maar ze zou Britney Spears zó in huis nemen om voor haar te zorgen. "Ik zie en hoor wat er met haar gebeurt en zou haar graag in mijn huishouden willen opnemen", zegt de actrice tegen het Amerikaanse blad Vanity Fair. "Dan zeg ik: dit is hoe het gaat en niet anders. En dan zou ik voor haar zorgen."

De 40-jarige Roberts beviel in juni van haar derde kind, zoon Henry. Eerder kreeg ze met echtgenoot Danny Moder de tweeling Hazel en Phinnaeus, die nu 2 jaar oud is. De actrice wil best fulltime moeder zijn. "Het hoogst haalbare zou zijn dat ik ook zelf eten voor ze zou kweken." En zelfs 'dom verstelwerk' ziet Julia nu als een uitlaatklep.

Haar huwelijk met Moder, met wie ze in 2002 trouwde, ziet Julia als het beste wat ze kon doen. "Hij is mijn favoriete man." Ze ziet ook wel iets in acteur Johnny Depp, al doelt ze dan meer op een samenwerking op filmgebied. "Hij is zo interessant en op een bepaalde manier lijken we ook op elkaar. Johnny Depp en ik zouden broer en zus moeten spelen."

Julia Roberts is bekend van films als 'Pretty woman' en 'Erin Brockovich', waarvoor ze in 2000 de Oscar won voor beste actrice. Rond Kerstmis komt haar nieuwe film uit, 'Charlie Wilson's war', met ook Tom Hanks.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen