Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Donna Karan geëerd tijdens Glamour Awards

Shownieuws

Donna Karan is maandag uitgeroepen tot stijlicoon tijdens de Glamour Awards in New York. Op het gala werden 21 'bijzondere en inspirerende vrouwen' geëerd.

(Novum/AP) - Donna Karan is maandag uitgeroepen tot stijlicoon tijdens de Glamour Awards in New York. Op de achttiende editie van het gala van het Amerikaanse tijdschrift werden 21 'bijzondere en inspirerende vrouwen' geëerd.

Naast de modeontwerpster werden onder anderen actrice Jennifer Garner, Elizabeth Edwards -de vrouw van presidentskandidaat John Edwards en kankerpatiënte-, schrijfster Toni Morrison, Little Miss Sunshine-actrice Abigail Breslin en een groepje vrouwelijke voormalige kindsoldaten uit Oeganda in het zonnetje gezet.

Jennifer Garner, die werd geëerd als 'icon next door', bejubelde tijdens de avond het 'vrouw zijn'. "Ik zou mijn vrouwelijkheid voor niets in de wereld willen ruilen. Het belangrijkste dat wij hebben, zijn onze zussen, vriendinnen, moeders en dochters. Mannen hebben gewoon niet zo'n sterke band als wij. Ze hebben heus wel diepe vriendschappen, maar vrouwen hebben meer een gevoel van saamhorigheid."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen