Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dennis Rodman aangeklaagd wegens aanranding

Shownieuws

Dennis Rodman is aangeklaagd voor aanranding door een voormalige medewerkster van een hotel in Las Vegas. Hij zou de barvrouw begin 2006 hebben vastgegrepen.

(Novum/AP) - Dennis Rodman is aangeklaagd voor aanranding van een voormalige medewerkster van een hotel in Las Vegas. De basketbalster zou de barvrouw begin 2006 hebben vastgegrepen en zijn lichaam tegen het hare hebben aangeduwd. Ook zou hij haar een klap op de billen hebben gegeven, zo staat te lezen in de aanklacht, die eerder deze week werd ingediend.

Barvrouw Sara Robinson neemt het eveneens op tegen haar voormalige werkgever, het Hard Rock Hotel, die haar zou hebben ontslagen nadat ze melding had gemaakt van het wangedrag van Rodman. Robinson eist een niet nader toegelichte vergoeding voor de geleden schade.

De 46-jarige Rodman speelde onder meer voor de San Antonio Spurs en de Chicago Bulls. Bij het grote publiek stond hij bekend als de basketballer met de aparte kapsels, geverfd in alle kleuren van de regenboog, zijn extravagante kledingkeuzes en zijn affaire met Madonna.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen