Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spice Girls cancelen concert in Buenos Aires

Shownieuws

De Spice Girls zullen niet optreden in Buenos Aires. Dat schreven de meiden in een e-mail aan de mensen die zich hadden opgegeven voor het Argentijnse concert.

Het optreden van de Spice Girls in Buenos Aires is afgelast. Dat hebben de meiden eerder deze week geschreven in een e-mail aan alle mensen die zich voor het concert hadden opgegeven. "Het spijt ons ontzettend dat we zo lang hebben gewacht met het maken van deze aankondiging, maar we hebben echt geprobeerd om plaats te maken voor dit optreden in onze planning", staat in het berichtje te lezen. Dat meldt showbizzblogger Perez Hilton.

De beslissing volgt op de grote vraag naar extra optredens in Engeland en Amerika. Het Britse vijftal voegde vijf concertdata toe aan de toer in Londen en beloofde ook de Amerikaanse fans vaker op te treden. "Om aan die vraag te voldoen, kunnen we onze toer niet blijven uitbreiden, wegens onze soloprojecten en familieverplichtingen", stelt de band.

Hoe het met de rest van de internationale concerten staat is evenmin duidelijk. Op de officiële website van de toer staan slechts bevestigde data voor steden in Europa en Noord-Amerika. Bij steden als Hong Kong, Sydney, Kaapstad en Shanghai zijn de datum en concertlocatie opengelaten. "We zijn momenteel bezig met een nieuwe planning van de toer", staat er bij deze steden te lezen. "Er is een gigantische vraag naar kaarten over de hele wereld."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen