Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frank Boeijen lacht vragen over privéleven weg

Shownieuws

Frank Boeijen is er niet happig zijn privéleven te delen met de Nederlandse pers. Vooral vragen over zijn vriendin lacht hij van tafel in het tijdschrift Vrouw.

Frank Boeijen is er niet happig op zijn privéleven te delen met de Nederlandse pers. In een interview met het tijdschrift Vrouw lacht hij vrijwel alle vragen die niet over zijn muziek of nieuwe boek gaan van tafel. Vooral de vragen over zijn vriendin weigert hij te beantwoorden. Zo wil hij niet vertellen of ze een zorgzaam type is of wat voor werk ze doet.

Wel wil de zanger uitleggen waarom hij geen kinderen heeft. "Het is er nooit van gekomen", zegt hij daarover. "Mijn cd's zijn mijn kinderen. Ik heb nooit zo'n behoefte gehad om me voort te planten." En ook over het ouder worden, Boeijen wordt bijna 50, is hij een stuk openhartiger. Zo vertelt hij dat hij zich ondanks zijn ruime levenservaring, in zijn hoofd nog altijd een twintiger voelt..

Ondanks het gebrek aan informatie over het liefdesleven van de zanger vertelt hij wel wat de liefde voor hem betekent. "Vertrouwen, geborgenheid, verlangen, delen, vriendschap." Ook laat hij zich ontlokken dat zijn vriendin goed om kan gaan met het feit dat ze hem altijd met de muziek zal moeten delen en dat een eerdere relatie daar op stukliep.

Boeijen is vooral bekend van de nummers 'Linda', 'Zwart wit' en 'Kronenburg park'. Onlangs kwam een boek met teksten van hem uit '36,9°C'. Het werk is geïllustreerd door Eric de Bruijn en er zit een cd bij waarin de 38 teksten zijn verwerkt tot een lied van ruim een uur.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen