Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Film Thekla Reuten opent Sundance Film Festival

Shownieuws

De nieuwe film van de Nederlandse actrice Thekla Reuten, 'In Bruges', opent in januari het prestigieuze Sundance Film Festival.

De nieuwe film van de Nederlandse actrice Thekla Reuten, 'In Bruges', is in januari de openingsfilm van het prestigieuze Sundance Film Festival. Dat meldt filmvakblad Variety. De organisatie van het door Robert Redford opgerichte festival noemt de productie een Sundance-film bij uitstek: meedogeloos, filosofisch, grappig en superorigineel.

De komedie 'In Bruges' vertelt het verhaal van twee huurmoordenaars die na een mislukte poging iemand om te brengen door hun baas worden gedwongen op vakantie te gaan naar het Belgische Brugge. Hoofdrollen zijn voor Colin Farrell, Brendan Gleeson en Ralph Fiennes.

Het Sundance Film Festival gaat op 17 januari van start in de Amerikaanse staat Utah. Het evenement is een podium voor onafhankelijke filmmakers, niet gefinancierd door de grote filmmaatschappijen.

De 32-jarige Reuten brak in 2002 internationaal door met haar rol in de film 'De tweeling' van Ben Sombogaart, die werd genomineerd voor een Oscar. Rollen in internationale producties als 'In transit' en 'Highlander: the source' volgden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen