Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ewout Genemans is uitgeschaatst

Shownieuws

Ewout Genemans en zijn partner Beatrix zijn uitgeschaatst bij 'Sterren dansen op het ijs'. Zaterdag neemt Floortje het in de skate-off op tegen Sipke Jan.

Ewout Genemans en zijn partner Beatrix zijn uitgeschaatst bij 'Sterren dansen op het ijs'. Van de jury kreeg het koppel vrijdag een redelijke score, maar de kijkers besloten dat het schaatsavontuur van de voormalige Zoop-acteur ten einde was. Gelukkig hoeft Genemans geen afscheid te nemen van zijn schaatspartner. Onlangs bevestigde hij dat er iets moois opbloeit tussen hem en de Hongaarse Beatrix.

Het is niet gebruikelijk dat er na de liveshow op vrijdag al een koppel uit het programma wordt gestemd. Vorige week gooide de EK-kwalificatiewedstrijd van Oranje echter roet in het eten van schaatsfans: de show ging toen niet door. Daarom moeten er deze week twee koppels het programma verlaten. Zaterdag wordt beslist welk stel nog meer de pineut is. Dan nemen Sipke Jan Bousema en zangeres Floortje het tegen elkaar op in de zogeheten skate-off.

De liveshow van 'Sterren dansen op het ijs' is elke vrijdag te zien bij SBS 6. Een dag later vindt de skate-off plaats. Eerder vielen daarin al Aram van der Rest, Maribelle en Olga Commandeur af. De presentatie van het programma is in handen van Gerard Joling en Nance.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen