Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kamerling doet het met voetbalvrouw Leontine

Shownieuws

Antonie Kamerling gaat de vriend spelen van Leontine Borsato in de serie Voetbalvrouwen. De acteur is aangetrokken voor vier afleveringen.

Antonie Kamerling gaat de vriend van Leontine Borsato spelen in de serie Voetbalvrouwen. In RTL Boulevard zei Kamerling vrijdag dat hij de show niet kende, maar toch heeft toegezegd omdat hij de rol zo leuk vond.

De blonde acteur is aangetrokken voor vier afleveringen. Dat het een gastrol betreft, vindt hij alleen maar prettig. Mogelijk moet hij in januari naar Brazilië voor een nieuw filmproject.

Borsato is blij met haar nieuwe tegenspeler. Omdat Kamerling veel acteerervaring heeft, kan ze veel van hem leren, stelt ze. Ook praten ze tussen de opnamen door veel over hun kinderen. En over andere dingen, zei Kamerling. "Maar dat zijn de geheimen van de set. Ik wil Marco niet jaloers maken."

Het tweede seizoen van Voetbalvrouwen is vanaf maart te zien op RTL 4. Het eerste seizoen werd uitgezonden door Tien. De hoofdrollen worden naast Leontine Ruiters gespeeld door Nicolette van Dam, Bas Muis en Lone van Roosendaal.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen