Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eenzame kerst dreigt voor Amy Winehouse

Shownieuws

Het ziet ernaar uit dat Blake Fielder-Civil de kerstdagen in de cel doorbrengt. Een Londense rechter wees zijn verzoek om op borgtocht vrij te komen af.

Blake Fielder-Civil moet de kerstdagen in de cel doorbrengen. Een Londense rechter wees vrijdag zijn verzoek om op borgtocht vrij te komen af, zo meldt de BBC. De volgende hoorzitting vindt plaats op 18 januari.

De 25-jarige echtgenoot van Amy Winehouse wordt ervan verdacht dat hij vorig jaar samen met twee vrienden een barman heeft mishandeld. De man raakte ernstig gewond bij het opstootje.

Fielder-Civil werd twee weken geleden opgepakt wegens belemmering van de rechtsgang. Hij zou hebben geprobeerd de barman om te kopen zodat die de aanklacht tegen hem zou laten vallen.

Winehouse zat samen met Georgette Fielder-Civil, de moeder van Blake, op de voorste rij in de rechtszaal. Buiten de rechtszaal groepeerden loyale Winehouse-fans om de soulzangeres een hart onder de riem te steken, zo meldt de Daily Mail.

Blake fluisterde tijdens de zitting naar Amy dat hij van haar hield. Korte tijd later vroeg hij aan de zangeres of het wel goed met haar ging. De 24-jarige Amy, die gekleed was in het zwart, knikte huilend. Toen Blake werd weggevoerd zei hij tegen een betraande Amy dat hij haar zou bellen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen