Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eerste nummer 1-hit voor Nick & Simon

Shownieuws

Nick & Simon hebben hun eerste nummer 1-hit te pakken. Het Volendamse zangduo komt maandag met 'Pak maar mijn hand' op één binnen. Jan Smit zakt naar twee.

Nick & Simon hebben hun eerste nummer 1-hit te pakken. Het Volendamse zangduo komt maandag met 'Pak maar mijn hand' op één binnen in de Single Top 100. Daarmee stoten ze hun goede vriend Jan Smit van de hoogste positie. Die zakt met zijn single 'Dan volg je haar benen/Calypso' naar de tweede plaats in de hitlijst. Zangeres Rihanna is met 'Don't stop the music' goed voor plek drie.

'Pak maar mijn hand' is de titelsong van de nieuwe Nederlandse jeugdfilm 'De scheepsjongens van Bontekoe', die donderdag in première ging. Het nummer wordt ook in Australië uitgebracht, onder de titel 'Take my hand'.

Nick & Simon, die eerder dit jaar de TMF Borsato Award wonnen, bereikten eerder al wel de hoogste positie in de albumlijst met hun cd 'Vandaag'. Deze plaat kwam ook op één binnen. Het nummer 'Kijk omhoog' dat op 'Vandaag' is te vinden bereikte onlangs de tweede plek in de singlelijst.

De Mega Album Top 100 wordt komende week opnieuw aangevoerd door 'Samen met Dré', het album waarop bekende artiesten een duet zingen met de overleden volkszanger André Hazes. De tweede en derde plek in de lijst zijn voor Katie Melua ('Pictures') en Alicia Keys ('As I am'). Frans Bauer komt met zijn 'Live in Ahoy 2006' binnen op zes. René Frogers nieuwe Nederlandstalige album 'Doe maar gewoon' staat in zijn eerste week op de achtste plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen