Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Speciale aflevering Koffietijd met Robert ten Brink

Shownieuws

Koffietijd is op 9 december terug bij RTL 4. De show, die in het teken staat van Mensen in Nood, wordt gepresenteerd door Mireille Bekooij en Robert ten Brink.

Koffietijd is op 9 december eenmalig terug bij RTL 4. Mireille Bekooij neemt voor de speciale uitzending, die in het teken staat van de stichting Cordaid Mensen in Nood, de presentatie voor haar rekening met Robert ten Brink, die Hans van Willigenburg vervangt. Vorig jaar was het programma ook al eenmalig terug op de buis om donateurs te werven voor de stichting.

Dit jaar is onder meer te zien hoe Manuëla Kemp naar Peru reist om slachtoffers te bezoeken van de aardbeving die in augustus plaatsvond. Bekooij heeft Malawi bezocht, waar veel kinderen structureel ondervoed zijn.

Uiteraard mogen er geen speciale gasten ontbreken in de drie uur durende live-uitzending. Zo komen onder meer Bastiaan Ragas, Michael Boogerd en Mart Visser op de koffie.

Koffietijd was in 1994 het eerste live-programma op de ochtendtelevisie. Tot 2000 werd de show gepresenteerd door Van Willigenburg en Bekooij. Daarna werden ze vervangen door Judith de Klijn en Sybrand Niessen. In de speciale uitzending van 9 december komen vertrouwde onderdelen terug, zoals het boodschappenspel en de Koffietijdtaart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen