Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Winston gaat de strijd aan met Katja

Shownieuws

Winston Gerschtanowitz gaat in het derde seizoen van Katja Vs De Rest de strijd aan met Katja Schuurman. Ze strijden om de titel: wie is de beste verzorger?

Winston Gerschtanowitz gaat in het derde seizoen van het BNN-programma 'Katja vs De Rest' de strijd aan met Katja Schuurman. In de eerste aflevering strijden de twee om de titel 'de beste verzorger'. Beiden moeten drie opdrachten uitvoeren. Er wordt gekeken naar wie de beste ochtenddienst doet, wie het beste uitje verzorgt en wie de beste bonte avond organiseert. Ook Georgina Verbaan en Chantal Janzen nemen het op het tegen de 32-jarige actrice en presentatrice. De rest van de deelnemers is nog niet bekend.

In het eerste seizoen van het programma nam Schuurman het op tegen collega Bridget Maasland. De dames streden om wie onder meer de sterkste, snelste en grappigste was. Het daaropvolgende seizoen nam Katja het op tegen een hele rits Bekende Nederlanders. Zo probeerden onder meer Gordon, Wouter Bos, Patty Brard en zus Birgit Schuurman Katja af te troeven.

De eerste aflevering is op vrijdag 30 november.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen