Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit praat zonder woorden met Yolanthe

Shownieuws

Het lukt Jan Smit om zonder woorden om met zijn vriendin Yolanthe te praten. "Hij blaast als hij bedoelt 'ik hou van jou'", vertelt de actrice in De Telegraaf.

Jan Smit mag niet praten, maar het lukt hem ook zonder woorden om te praten met zijn vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen. "Het duurt nog wel zes weken voordat hij weer iets tegen mij kan zeggen", vertelt Yolanthe vrijdag in De Telegraaf. "Tot die tijd blaast hij als hij bedoelt 'ik hou van jou' en als hij me niet ziet klapt hij in zijn handen."

Yolanthe heeft een dubbel gevoel over het feit dat Jan ziek thuiszit terwijl zij druk aan het werk is op de set van Onderweg naar Morgen. "Aan de ene kant is het fijn dat ik weet dat mijn grote liefde thuis op mij zit te wachten, maar aan de andere kant heb ik ook een schuldgevoel", vertelt de actrice. "Ik wil voor hem zorgen."

De 21-jarige Volendammer houdt zich bezig met andere dingen nu hij zijn stem niet mag gebruiken. "Hij speelt gitaar, keyboard en hij leert Spaans", vertelt de brunette, die half Spaans is. "Ik vind het heel lief dat hij zich wil verdiepen in mijn wortels."

Yolanthe, die uit een groot gezin komt, wil in de toekomst graag trouwen en een gezin stichten met Jan. Volgens haar is Smit de perfecte man; slechts één ding zou ze aan hem willen veranderen. "Je kunt aan hem merken dat hij thuis bij zijn moeder heeft gewoond", vertelt ze. "Hij doet niks in het huishouden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen