Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gratis naar 'Tussenstand' met je ex

Shownieuws

Op 29 november kunnen exen gratis naar de première van de film 'Tussenstand'. Het koppel moet wel echt kunnen aantonen ooit een relatie te hebben gehad.

Verscheurde foto's, echtscheidingspapieren of brieven waarin vroegere geliefden elkaar uitmaken voor rotte vis zijn voldoende om gratis toegangskaartjes voor de première van de film 'Tussenstand' te bemachtigen. Hoe dan ook moet door middel van serieuze documentatie worden aangetoond dat de potentiële bezoekers exen van elkaar zijn.

'Tussenstand' is de nieuwste film van Mijke de Jong en gaat over een gescheiden koppel dat maar niet los van elkaar komt. Op het Nederlands Film Festival in Utrecht was de film onlangs goed voor de prijzen voor beste regie, beste actrice en beste geluid. Op het filmfestival van Locarno won de film de Special Mention.

Exen die naar de première komen, op 29 november in Het Ketelhuis in Amsterdam, worden na afloop van de vertoning blootgesteld aan een vragenvuur van de acteurs uit 'Tussenstand'. Die zullen de oud-geliefden flink aan de tand voelen over de beëindigde relatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen