Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boy George verschijnt in Londense rechtszaal

Shownieuws

Zanger Boy George is donderdag in de rechtszaal verschenen in Londen. Hij wordt verdacht van het bedreigen en vastketenen van een 28-jarige man.

(Novum/AP) - Zanger Boy George is donderdag verschenen in de rechtszaal. Hij wordt verdacht van wederrechtelijke vrijheidsberoving van een man. Deze 28-jarige Noor zou in april door George zijn bedreigd en vastgeketend in de Londense flat van de zanger, waar hij was om voor foto's te poseren.

De 46-jarige Boy George, wiens echte naam George O'Dowd luidt, sprak in de rechtszaal in Londen alleen om zijn naam en geboortedatum te bevestigen. Daarna werd bepaald dat hij op 25 februari opnieuw voor de rechter moet verschijnen.

Na het incident werd George gearresteerd. Hij werd weer op vrije voeten gesteld na het betalen van een borgsom, op voorwaarde dat hij geen contact zou opnemen met het vermeende slachtoffer.

Bij het verlaten van de rechtszaal werd Boy George omringd door fotografen. Er moesten zes potige politiemannen aan te pas komen om George in zijn auto te krijgen. De zanger, die afgelopen zomer nog een voor drugsbezit opgelegde taakstraf uitvoerde als straatveger in New York, weigerde commentaar te geven aan de aanwezige journalisten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen