Kies je favoriete radiostation

Dossiers

50 Cent betuigt medeleven aan rivaal Kanye West

Shownieuws

Rapper 50 Cent heeft zijn rivaal Kanye West gecondoleerd met de dood van diens moeder. "Het is een ongelukkige situatie en ik hoop dat hij het kan verwerken."

(Novum/AP) - Rapper 50 Cent heeft zijn muzikale rivaal Kanye West gecondoleerd met het overlijden van diens moeder. "Het is een ongelukkige situatie en ik hoop dat hij het kan verwerken", zei 'fifty' in een verklaring.

50 Cent, die eerder dit jaar een verkoopstrijd voerde met West over hun albums die op dezelfde dag werden uitgebracht, vindt het een goede beslissing dat hij na de plotselinge dood van zijn moeder weer is gaan optreden. "Je moet om leren gaan met de situatie." Volgens 50 Cent kan West voorkomen dat hij wordt verlamd door verdriet door zich op zijn werk te concentreren.

Donda West overleed vorige week zaterdag op 58-jarige leeftijd in Los Angeles aan complicaties na een buikwandcorrectie en een borstverkleining. De plastisch chirurg verantwoordelijk voor de ingreep zegt dat hem niets te verwijten valt. Het kan nog enkele weken duren voor de exacte doodsoorzaak bepaald is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen